tirsdag 4. oktober 2011

Hobbykveld i kirken

Linn Therese er en skikkelig kreativ dame i menigheten vår. Og hun er så snill at hun deler sine talenter med oss andre og inviterer til hobbykvelder. Tirsdag kveld møttes vi i kirken for å pynte gresskar. Christy guidet oss trygt gjennom prosessen. 
Og jammen var det mange ivrige og flinke jenter som gikk løs på oppgaven med godt humør!

Her er Linn Therese godt i gang med å tegne av mønster på gresskaret sitt. 
Og etter halvannen time med flott innsats, stod det ferdig pyntede gresskar på rekke og rad.
Høsten er en herlig tid med flotte farger og mangfold. Det søteste gresskaret, ser du nok her!
Tusen takk for en fin kveld med godt oppmøte! Det var superkoselig!

Her er et utdrag fra en tale av Dieter F.  Uchtdorf som heter "Lykke, deres arv".
Ønsket om å skape noe er en av menneskesjelens dypeste lengsler. Uansett talenter, utdannelse, bakgrunn eller evner har vi alle et naturlig ønske om å skape noe som ikke fantes fra før. Alle kan skape noe. Man trenger ikke penger, posisjon eller innflytelse for å kunne skape noe som er betydningsfullt eller vakkert. Skapelse gir dyp tilfredsstillelse.  Vi utvikler oss selv og andre når vi tar «uorganisert materie» i våre hender og former den til noe vakkert.

Dere tror kanskje ikke dere har talenter, men det er feil, for vi har alle talenter og gaver, hver eneste av oss. Grensene for vår kreativitet strekker seg langt utover begrensningene av et lerret eller et ark, og trenger ingen pensel, penn eller pianotangenter. Skapelse innebærer å tilveiebringe noe som ikke fantes før – fargerike hager, harmoniske hjem, familieminner, strømmende latter. Hvis dere fremdeles ikke føler at dere kan skape noe, begynn i det små. Prøv å se hvor mange smil dere kan skape, skriv et takkebrev, lær en ny ferdighet, velg dere et rom eller sted og forskjønn det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar